Hvad rimer på Lasse?

Det lyder sikker lidt spøjst, men til daglig der driver jeg en online rimordbog. Det er der nok ikke mange der gør, men jeg har altid godt kunne lide at rime og startede den for et års tid siden som et lille hyggeprojekt. Den har efterhånden ret mange besøgende og jeg bliver derfor ved med at udgive nye rimord på den.

Men det fik mig til at tænke på hvad der egentlig rimer på mit navn Lasse (og måske også dit navn?). Derfor har jeg lavet en rimordliste over ord der rimer på Lasse på siden her, i stedet for at lave det på min rimordbog.

Liste over ord der rimer med Lasse:

 • Klasse
 • Masse
 • Nasse
 • Passe
 • Kasse
 • Vasse
 • Basse
 • Papkasse
 • Plastikkasse
 • Atommasse
 • Tilpasse
 • Flamingokasse
 • Stresse
 • Tilfredse

Jeg vil gerne have denne rimordsliste så lang som overhovedet muligt, fyldt med danske, spanske og engelske ord eller hvis du kan andre sprog? så derfor må du meget gerne smide en kommentar med andre ord du kender som kan rime med Lasse. Husk at skriv hvad ordet betyder hvis det er på et fremmedsprog.

Skriv en kommentar