Find affiliate program – De 5 bedste affiliate programmer i Danmark

Nu har jeg efterhånden arbejdet med affiliate marketing i mere end 10 år og har derfor været rundt om en del forskellige affiliate programmer. I denne artikel vil jeg gerne komme ind på nogle af de bedste affiliate programmer jeg har arbejdet med.

Mine kriterier for at vurdere hvad der er de bedste affiliate programmer er stabilitet, indtjeningspotentiale og muligheder. Det skal altså være et affiliate program der har været tilgængeligt i mange år og ikke åbner og lukker hele tiden, et hvor det er nemt at tjene penge el. man kan tjene mange penge, og så skal der være muligheder for at lave content der kan generere leads og salg.

Viaplay affiliate program

Streaming er en niche jeg har tjent rigtig mange penge i som affiliate publisher og fortsat en niche jeg er meget aktiv i. Viaplays affiliate program er blandt andet et af dem jeg har tjent mange penge på gennem tiden, og som har været super stabilt i mange år.

Viaplay har et stort udvalg af film og serier, særligt nordiske film og serier, og det er noget der bliver søgt meget på når folk skal finde inspiration til hvilken serie el. film de skal se som det næste. Derudover har Viaplay mange sportsrettigheder og der er derfor meget gode muligheder for at tjene penge på Viaplays affiliate program der også belønner ved oprettelse af en konto med gratis prøveperiode.

Viaplay har i mange år haft deres affiliate program hos Adservice, men er for nyligt skiftet over til Adtraction. Du kan også holde dig opdateret om Viaplays affiliate program på Adfinder.

Nordnet affiliate program

Nordnet har alle dage været et populært affiliate program især fordi der i nyere tid er kommet mange blogs og hjemmesider om investering til. Det er også et område jeg selv har bevæget mig ind i efter jeg er begyndt at investere i udbytte aktier og her bruger selv Nordnet, hvorfor det også er oplagt at gå med Nordnets velbetalende affiliate program.

Desværre har det ikke altid være så stabilt med en del op og nedlukning gennem årerne, men det har dog været på markedet igennem en del år samlet set. Udover at være et godt affiliate program, er Nordnet også en fantastisk investeringsplatform som jeg kun kan anbefale at bruge.

Når Nordnet har et affiliate program er det hos Adservice, som de også er aktive hos lige nu. Du kan gå direkte til tilmelding herunder el. tjekke tilgængeligheden på Adfinder.

Momondo affiliate program

Rejsebranchen har godt nok være ramt af nogle hårde år med corona, men nu er den stærkt – meget stærkt på vej tilbage. Generelt har det altid været en lukrativ branche at lave affiliate marketing i og jeg har selv beskæftiget mig meget med oplevelser.

Momondo er et af de bedst og mest stabile affiliate programmer du finder som rejse affiliate. Det er super bredt hvad du kan henvise til af både hoteller og flyrejser i hele verden, så uanset om du har en rejseblog om små perler i Danmark el. om charterferier til Tyrkiet, så kan du benytte Momondos affiliate program.

I Danmark er Momondo lige nu tilgængelig på Tradetracker, som det har været længe, men du kan også her se hvor det er tilgængelig på Adfinder.

Cooshop affiliate program

Coolshop er en online shop der har alt. Det alene gør det til et godt affiliate program fordi det øger chancen for at skabe salg, det øger chancen for merkøb og det er en toptunet webshop der har en god konverteringsrate og en masse fordele som andre webshops ikke har.

Coolshops affiliate program har eksisteret længe og selvom de ikke betaler den højeste provision blandt webshops, så har de så mange produkter og så god en brugeroplevelse at der er stor sandsynlighed for at du kan tjene penge på affiliate marketing med Coolshop. Derudover her de også så mange produkter at mulighederne er nærmest uendelige i forhold til content produktion.

Coolshops affiliate program er tilgængeligt flere steder, som du kan se hos Adfinder, jeg vil dog anbefale dig at tilmelde programmet hos Partner-ads hvor jeg også selv bruger det.

Affiliate programmer med mode og tøj

Den sidste anbefaling jeg vil komme med, der kan jeg ikke nævne et affiliate program. Det er en niche jeg har fået øjnene op for efter jeg overtog affiliate sitet Klimavenligt-tøj.dk, nemlig mode og tøj. Her er det generelt hele nichen der er meget lukrativ primært fordi at tøj er noget af det der bliver handlet mest online, men også for der er høje provisioner at finde hos mange tøjmærker og webshops, gerne på 15-25%.

Det jeg vil sige er at du ikke skal gå efter affiliate partnere som Boozt og Zalando, men i stedet mindre webshops med egne brands og/eller et snævert fokus. Her får du en langt højere provision og konverteringsrate.

Vil du gerne igang i denne branche vil jeg anbefale dig at starte hos affiliate netværk som Partner-ads eller Adtraction der har mange affiliate programmer indenfor mode og tøj.

Du kan desuden altid søge blandt alle aktive affiliate kampagner på Adfinder der er en platform der holder dig opdateret på de nyeste affiliate programmer fra annoncører.

Skriv en kommentar