Magic Wood Klangtræ

Kuglebaner har af en ellers anden grund altid fascineret mig, men jeg er nok ikke den eneste. Det kan være fordi jeg aldrig selv havde en som barn og derfor har jeg også altid tænkt at mine børn skulle have en kuglebane.

Som sagt så gjort, eller ikke helt for der gik nemlig 5 år fra jeg fik mit første barn til der kom en kuglebane i hjemmet, og så var det ikke mig der købte den men en fødselsdagsgave. Det var ikke en traditionel kuglebane med nærmere et kugletårn el. et Klangtræ som de selv kalder det fra Magic Wood, og det er godt nok en magisk kuglebane i træ.

Sjov underholdning for både børn og voksne

Det startede med at vi var til nogle børnefødselsdage i min datters børnehave, og når jeg kom og hentede hende så var der nogle børn der sad rundt om dette klangtræ og var helt optaget af det. Det samme klangtræ havde de så til en anden fødselsdag også, og her sad der også hele tiden en gruppe børn klistret om Klangtræet.

Jeg kunne godt forstå og blev også selv fascineret af det og det flotte klanglyde der kom når kuglen trillede fra toppen til bunden af træet, og de – nærmest – melodier man kunne lave ved at sende flere kugler afsted kort tid efter hinanden.

Da det så blev fødselsdagstid, så skrev vi Klangtræ på ønskelisten og heldigvis fik vores børn det også i gave. Hvis du bare har lidt barn i dig, så vil du også finde dette klangtræ meget tilfredsstillende.

Klangtræet fra Magic Wood fås i tre forskellige størrelser og det Klangtræ vi har er i mellem størrelsen.

Video af klangtræet (tænd for lyden)

I videoen herunder kan du se Klangtræet fra Magic Wood og hvordan det fungerer samt lyder.

Lille Klangtræ

Det lille Klangtræ er 36 cm højt og der medfølger 6 kugler til at trille ned ad træet. Antallet af blade på træet er det samme på alle tre størrelser, men de er tilpasset højden på træet, så de er lidt mindre på dette træ end på mellem Klangtræet.

Mellem Klangtræ

Det mellem Klangtræ er 45 cm højt og der medfølger 6 kugler til at trille ned ad træet. Antallet af blade på træet er det samme på alle tre størrelser, men de er tilpasset højden på træet, så de er lidt mindre på dette træ end på det store Klangtræ.

Stort Klangtræ

Det mellem Klangtræ er 75 cm højt og der medfølger 6 kugler til at trille ned ad træet. Antallet af blade på træet er det samme på alle tre størrelser, men de er tilpasset højden på træet, så de store Klangtræ har de største blade.

Skriv en kommentar