De bedste danske affiliate netværk

Jeg har arbejdet med affiliate marketing i mere end 10 år nu. En af de ting jeg altid har været meget opmærksom på i de 10+ år er hvordan jeg har kunnet øge omsætningen på mine eksisterende affiliate sites, ved at indsætte nye affiliate links fra nye annoncører og ikke mindst nye netværk.

Igennem årerne har den taktik gjort at jeg ofte har kunnet øge omsætningen for en enkelt artikel markant, blot ved at være obs på alle annoncører og affiliate netværk der er tilgængelige.

I denne artikel har jeg derfor valgt at samle alle de affiliate netværk du skal tilmelde dig, for at få mest mulig omsætning ud af dit affiliate site. Er du ved at starte som ny i affiliate marketing, så vil jeg anbefale dig at læse min guide til begyndere.

Oversigt over affiliate netværk

Lad os starte med en oversigt over alle affiliate netværks jeg gennemgår, så du kan se hvad de har at tilbyde i forhold til hinanden. Antallet af kampagner er baseret på antallet af danske (DK) kampagner tilgængelig hos netværket. Mange af dem har også kampagner i udlandet.

Jeg vil anbefale at du bruger Adfinder til at finde det affiliate program der passer til dit affiliate eventyr. På Adfinder kan søge blandt alle aktive affiliate programmer fra danske affiliate netværk.

NetværkKampagnerUdbetalingTilmeld
Partner-ads1.500+Månedligt +30 dage, min. 100 kr.Tilmeld dig her
Daisycon200+Månedligt efter godkendelse +30 dage, min. 200 kr.Tilmeld dig her
Tradetracker200+Månedligt efter annoncør betaling, min. 500 kr.Tilmeld dig her
Adservice250+Månedligt efter annoncør betaling, min. 1.000 kr.Tilmeld dig her
Adtraction150+Månedligt efter godkendelse, min. 100 kr.Tilmeld dig her
Adrecord
Tradedoubler
Salestring
Awin
ShareASale
Senest opdateret 23. maj 2022

Når du læser videre herunder kommer jeg kort omkring alle affiliate netværk i oversigten, men rækkefølgen er vilkårlig og ikke udfra hvilke jeg synes er bedst. Husk på jeg til hver en tid vil benytte mig af dem alle, og netop det vil jeg tilskrive en stor del af min succes med affiliate marketing.


Partner-ads – Bedste affiliate netværk i Danmark

Det første affiliate netværk jeg oprettede mig hos i sin tid, var Partner-ads. Det er og har i lang tid været det bedste affiliate netværk at starte sit arbejde med affiliate marketing hos, efter min mening. Det er nemt at komme igang og blive godkendt til sit første affiliate program.

Partner-ads er særligt stærke indenfor mindre og større danske webshops hvor du blandt andet finder Coolshop, Coop Shopping, Bog & Idé, Elgiganten mf. Uanset hvilken niche du har eller vil starte et website i, vil jeg anbefale dig at tilmelde dig Partner-ads som publisher, da du altid kan finde et relevant affiliate program i din niche.

Hvordan bruger man Partner-ads?

Det tager ikke mere end 15 min. at oprette sig hos Partner-ads, få et overblik over deres dashboard og tilmelde sig det første affiliate program. En dele annoncører køre med automatisk godkendelse, hvorfor du allerede kan være godkendt til dit første affiliate program efter et kvarter, hvis du tilmelder dig nu.

Jeg har lavet en lille video om hvordan du bruger Partner-ads, så ud hurtigt og nemt kan komme igang.

Partner-ads udbetaling

En af de mest interessante ting at vide som publisher hos et affiliate netværk er hvordan udbetalingen fungere, eller sagt på en mere direkte måde, hvornår har du pengene stående på din bankkonto. Ultimativt er det det der tæller, da pengene først bliver håndgribelige i det øjeblik.

Partner-ads udbetaler månedligt den 1. i hver måned, men udbetaling kan også komme den 2. el. 5. i måneden afhængig af hvilken bank du har og hvornår helligdage og weekender falder ved et månedsskifte.

Den udbetaling du modtager den 1. i en måned er den affiliate kommision du har optjent 1 måned + 30 dage forinden. Eksempel: Den affiliate kommision du optjener i hele maj måned, bliver udbetalt den 1. juli.

Hos Partner-ads skal alle annoncører indbetale forud ind på deres konto, så der opstår aldrig problemer med opkrævning fra annoncører. De 30 dage der til du får udbetaling, er tid hvor annoncøren kan se sine leads/salg igennem og lave annullering ved fejl.

Er Partner-ads snyd?

Partner-ads er bestemt ikke snyd, og det kan jeg garantere. Jeg har været tilmeldt Partner-ads i mere end 10 år og har aldrig følt mig snydt, optjent penge der ikke er blevet udbetalt rettidigt eller fået afvist mine websites.


Daisycon

Daisycon er et af de netværk jeg senest er kommet på, men som jeg i den senere tid er blevet ret glad for at se på. De har højnet deres fokus på Danmark, samtidig med de har en masse kampagner i resten af Europa.

Der hvor de især er stærke er indenfor dating hvor de har mange af de store der tilbyder gode leadpriser, og så har de meget indenfor spørgeskemaer/undersøgelser, samt gaming som virkelig boomer. Senest har de fået Disney+ affiliate programmet eksklusivt i Europa, hvilket virkelig er et godt affiliate program for mange websites.

Fra jeg oprettede en konto hos Daisycon og tilmeldte mit medie til det var godkendt, gik der ikke mere end 24 timer. Herefter kunne jeg ansøge min første kampagne.


Adtraction

Dette netværk kan du ikke komme uden om længere, for mig at se er det et must at være tilmeldt Adtraction som publisher. De arbejder virkelig hårdt på at få de største annoncører ind hos dem og det kan også ses på deres udvalg af kampagner.

Hos Adtraction er de stærke indenfor lån, mode, bolig og streaming hvor de har blandt affiliate program for C MORE, Saxo Premium, Nextory, Mofibo mf. Arbejder du som influencer eller i tøjnichen generelt har de også mange af de store online retailers indenfor dette område. I lån og bolig kan du generelt vælge mellem mange annoncører.

De er nemt at oprette sig hos Adtraction. Du kan være i gang fra den ene dag til den anden. Da jeg oprettede mig gik der 1 dag før min konto blev godkendt og det tager ca. 1 dag at få godkendt et medie og yderligere 1 dag at blive godkendt til en annoncør.

Adrecord

Adrecord er ikke særlig store på det danske marked, de er klart størst i Sverige, men også i Norge og Finland. Grunden til de er interessante er at de med tiden vil få rigtig mange af de store annoncører der udvider til Danmark i deres netværk, hvilket kan blive ganske interessant.

Hele tilmeldingen ligeså smooth som hos de ovenstående netværk, hvilket bare altid er et plus. Igen kan der godt være en dags ventetid på de forskellige ting, men ikke mere end det.

Adservice

Adservice arbejder rigtig meget med lead-kampagner, hvilket betyder du får et fast beløb.

Tilmelding hos adservice er lidt mere bøvlet end ellers, og er man ny i affiliate marketing kan deres tilmeldingsproces godt være en barriere. Når du tilmelder dig skal du have en telefonsamtale med om dine planer for dit medie. Det er bare ikke altid man tænker så langt når man er i affiliate marketing og derfor kan man være fristet til at springe det over. Ellers når du er i gang, så er det hurtigt at tilføje nye medier og det er kun enkelte kampagner man skal godkendes til.

Digital Advisor

Tradedoubler

Tradedoubler har været et af de netværk jeg aldrig rigtig er blevet vild med at bruge, men som alligevel altid har et par kampagner som jeg gerne vil promovere. Derfor bruger jeg dem selvfølgelig og selvom der aldrig har været noget problem med tracking eller udbetaling, så fungere hele deres setup bare ikke særlig smooth.

Tradedoubler har ikke et område hvor de er særligt stærke. De har et par rigtig store annoncører indenfor forskellige områder fx rejsebranchen. De har også affiliate programmet for CDON som sælger stort set alt.

Det er nemt nok at tilmelde sig, men så begynder alt bøvlet også at komme. Det har altid, for mig i hvert fald, været bøvlet at tilknytte og få godkendt et nyt medie og til tider har det taget evigheder at blive godkendt til en annoncør.

Tradetracker

Salestring

Awin

Webgains

ShareASale

Apple iTunes affiliate program

Amazon

Skriv en kommentar