Affiliate marketing

Affiliate marketing er for mig helt vildt fascinerende og det er også grunden til at jeg har arbejdet med det i 10 år og vil fortsætte med det lang tid endnu.

Det giver en lang række muligheder, som der ikke er ret mange andre ting der giver og det gav mig muligheden for at starte mit arbejdsliv som selvstændig.

Dette er en guide til affiliate marketing for dig der gerne vil igang med det, men også for dig som gerne vil blive bedre til det.

Hvad er affiliate marketing?

Lad os starte med at tage det helt ned på jorden. Affiliate marketing er overalt, og for dem der arbejder med det til daglig er det super nemt at se, men hvis ikke arbejder med ser man det aldrig.

Affiliate marketing er performance-baseret afregning af henvisninger. Performance-baseret betyder at annoncøren kun betaler publisheren hvis publisheren formår at skabe den ønskede henvisningstype.

En henvisning kan være et lead eller et salg. En lead-henvisning er kendetegnet ved et fast beløb per henvisning og vil typisk være en tilmelding, brugeroprettelse e.l. Et salg afregnes typisk med en fast provision af omsætningen, men kan også være en fast pris.

Affiliate begreber du skal kende

Publisher

Annoncør

Affiliate netværk

Affiliate program

Kampagne

Affiliate link

Lead

Salg

Affiliate marketing for begyndere

Skriv en kommentar