Kan du huske Yu-Gi-Oh? – Hvad er mine Yu-Gi-Oh kort værd?

Forleden dag var jeg oppe hos min far i mit barndomshjem og på mit gamle værelse fandt jeg mine gamle Yu-Gi-Oh kort. Jeg kom i det nostalgiske hjørne og fik lyst til at se på hvor Yu-Gi-Oh er i dag og hvad mine Yu-Gi-Oh kort er værd, hvis de da er noget værd?

Find nye og brugte Yu-Gi-Oh kort hos Kelz0r

Hvornår kom Yu-Gi-Oh ud?

Jeg kan ærlig talt ikke huske om Yu-Gi-Oh lige kom ud dengang jeg begyndte på det eller om det havde været der nogle år. Men jeg har kunne læse mig til at Yu-Gi-Oh kom ud første gang i 1996 – i Japan. Yu-Gi-Oh kom først ud i Danmark i 2004.

Det passer meget godt med at jeg var med på den første popularitetsbølge den gang. Jeg var dog ikke super nørdet omkring det og spillede nok ikke kortspillet i mere end et års tid. I den periode jeg var fan af Yu-Gi-Oh så jeg dog både TV-serien, købte og læste nogle af bøgerne og samlede på kortene.

Hvad er mine Yu-Gi-Oh kort værd?

Hvis man har berørt spillekort verdenen, så ved man også at pokemon kort og magic kort i visse tilfælde kan være mange penge værd i dag, hvis bare man har de rigtige kort. Min genopdagelse fik mig til at undersøge om tilfældet var det samme med Yu-Gi-Oh kort – kan mine Yu-Gi-Oh kort mon være penge værd?

Her er svaret desværre nej, mine Yu-Gi-Oh kort er ikke noget særligt værd, men det kan dine sagtens være for der er nemlig nogle Yu-Gi-Oh kort der er mange penge værd.

Siden jeg skrev dette indlæg blev jeg lidt fornærmet over at mine Yu-Gi-Oh kort ikke var noget særligt værd, og besluttede mig derfor for at tjene penge på Yu-Gi-Oh kort alligevel. Hvorfor og hvordan det går med at tjene penge kan du se her.

Dyreste Yu-Gi-Oh kort

Blue Eyes White Dragon

Blue-Eyes White Dragon

Et af de kort jeg tydeligt husker er Blue Eyes White Dragon. Da jeg begyndte min genopdagelse af Yu-Gi-Oh til dette blogindlæg kunne jeg uden problemer huske at der var et kort der hed dette og det var et af sejeste kort den gang jeg spillede kortspillet.

Hvor mange Yu-Gi-Oh kort er der?

Den gang kan jeg huske at det føltes som om alle havde det samme grund deck af kort eller måske var der 3 grund-deck at vælge imellem, så det var tit de samme kort man havde. Men i dag må der da være endnu flere kort?

Ifølge Wikipedia er der mere end 10.000 forskellige Yu-Gi-Oh kort udgivet. Nogle kort er helt normale og mange har dem, men der er også ultra sjældne kort, som kun få samlere har. Nogle af kortende kan du heller ikke købe mere, hvilket selvfølglig går dem mere sjældne og der kommer hele tiden nye kort til.

Det må alligevel være pænt mange flere kort der er i dag end dengang i 2004 hvor det hele startede i Danmark.

Skriv en kommentar